Day in your life

Lifestyle shoots

Ben je niet zo voor geposeerde familiefoto’s, maar heb je liever een andere en meer natuurlijke stijl? Dan is een lifestyle shoot zeker iets voor jou!

Deze fotosessie is ideaal voor ouders die graag “echte en spontane” foto’s hebben van hun kindjes.

Je kan het misschien vergelijken met “het leven zoals het is”, poseren is dus niet nodig, laat je kind maar kind zijn en spelen!

Ik maak foto’s bij je thuis, binnen maar eventueel ook buiten in je tuin en je omgeving, terwijl de kindjes aan het spelen zijn, een wandeling maken, in de tuin ravotten … of bijvoorbeeld terwijl ze een hapje eten, een spelletje spelen, een tekening maken, mama helpen in de keuken, zot doen, springen op hun bed, enz …

Lifestyle family storytelling – Fine art photography

Deze fotosessie is ook leuk voor gezinnen met meerdere kinderen omdat je ineens foto’s hebt van je hele gezin maar ook met mama en papa erbij!

Laat eventueel zelfs oma en opa op bezoek komen voor extra foto’s samen met het hele gezin.

Ik maak deze foto’s terwijl het leven zijn gangetje gaat, ik let dus niet op “spullen die niet op zijn plaats liggen” of mama’s en papa’s die misschien minder graag op de foto gaan.

Alles komt vanzelf en laat ik gebeuren, zo is ook het resultaat een verrassing voor jullie.

Elk pakket met digitale files wordt geleverd op USB stick, alle foto’s zonder logo en in hoge resolutie. (een mix van foto’s in kleur én zwart wit)

Shoot inclusief pakket digitale foto’s

* bespreking van shoot via mail
* fotosessie van het hele gezin!
* unieke en spontane fine art foto’s in kleur en zwart wit
* sessie van 1u à 1,5u
* inclusief nabewerking van de foto’s (selecteren & bewerken)
* inclusief pakket met digitale foto’s op USB stick